Demo sivu

Svenska litteratursällskapet i Finland r.f. on myöntänyt 33 000 euroa Kielilähettiläät ry:lle. Tuen avulla voimme jatkaa vierailutoimintaamme vuonna 2023.

Svensk-Österbottniska Samfundet on myöntänyt Kielilähettiläät ry:lle 8 000 euron rahoituksen, jolla voimme kehittää suomenkielisiä vierailuja ruotsinkielisiin kouluihin Pohjanmaan alueella.

Säätiö Tre Smeder on myöntänyt Kielilähettiläät ry:lle 25 000 euron rahoituksen kielilähettiläsvierailujen toteuttamiseksi Helsingissä vuonna 2023.

Tilaa vierailu keväälle 2023!

Nyt voit tilata kielilähettiläsvierailun keväälle 2023. Otamme vastaan tilauksia 8.11.2022-15.2.2023Voit tutustua vierailuvaihtoehtoihimme tästä.

”Lisätiedot” kohdassa voit antaa useamman päivämääräehdotuksen.
”Lisätiedot” kohdassa voit antaa useamman ajankohtaehdotuksen.
Valitse maakunta
Hei, nimeni on Jussi!
Kotoisin maakunnasta: Etelä-Karjala
jussi-westinen
Tapaa kielilähettiläs Jussi Taipalsaarelta. Jussi kertoo miten hänellä on ollut monenlaista hyötyä ruotsin kielen taidosta työuransa varrella.
Hei, nimeni on Ilmari!
Kotoisin maakunnasta: Päijät-Häme
Ilmari Käihkö
Tapaa kielilähettiläs Ilmari Lahdesta. Hän kertoo mm. siitä, miten opinnot Pohjoismaiden vanhimmassa yliopistossa avasivat uusia mahdollisuuksia maailmalla.
Hei, nimeni on Maria!
Kotoisin maakunnasta: Uusimaa
maria-salonen_kielitarina
Tapaa kielilähettiläs Maria Helsingistä. Maria kertoo, miten ruotsin kieli on tuonut hänelle kiinnostavia töitä ja matkoja.
Hei, nimeni on Kai!
Kotoisin maakunnasta: Varsinais-Suomi
kai-kulmala
Tapaa kielilähettiläs Kai Kulmala. Kai kertoo, miten ruotsin kieli on arvokkainta, mitä hän on elämässään oppinut ja miten kieli on ollut punainen lanka läpi hänen elämänsä.
Hei, nimeni on Joonatan!
Kotoisin maakunnasta: Pohjois-Karjala
joonatan-penttinen
Tapaa kielilähettiläs Joonatan Joensuusta. Joonatan kertoo, millaista oli muuttaa Ruotsiin opiskelemaan ja kuinka ruotsin kielestä on tullut erittäin tärkeä osa hänen elämäänsä.
Hei, nimeni on Lasse!
Kotoisin maakunnasta: Satakunta
lasse-lund
Tapaa kielilähettiläs Lasse Porista. Lasse kertoo kiinnostuksestaan ruotsin kieltä kohtaan ja siitä, minkälaiseen seikkailuun kieli on hänet vienyt.
Hei, nimeni on Iisakki!
Kotoisin maakunnasta: Varsinais-Suomi
iisakki-tapaila
Tapaa kielilähettiläs Iisakki Janakkalasta. Iisakki kertoo, kuinka hänen kiinnostuksensa ruotsin kieltä kohtaan on kannustanut häntä hakeutumaan ruotsinkielisiin ympäristöihin.
Hei, nimeni on Juho!
Kotoisin maakunnasta: Pirkanmaa
juho-rasa
Tapaa kielilähettiläs Juho Hämeenkyröstä. Juho kertoo omista kokemuksistaan ruotsin kielen oppimisesta sekä siitä, miten hän on uskaltanut puhua kieltä.
Hei, nimeni on Jenna!
Kotoisin maakunnasta: Uusimaa
jenna-pystynen
Tapaa kielilähettiläs Jenna Espoosta. Jenna kertoo omista kokemuksistaan Ruotsiin muuttamisesta ja kuinka hän on oppinut ruotsin kielen.
Hei, nimeni on Onerva!
Kotoisin maakunnasta: Pohjois-Karjala
onerva-sihvonen
Tapaa kielilähettiläs Onerva Joensuusta. Onerva kertoo omista kokemuksistaan ruotsin kielen oppimisesta ja Ruotsiin muuttamisesta.
Hei, nimeni on Miska!
Kotoisin maakunnasta: Päijät-Häme
miska-siiliin
Tapaa kielilähettiläs Miska Lahdesta. Miska kertoo kiinnostuksestaan ruotsin kieltä kohtaan ja siitä, minkälaisia hyötyjä ruotsin kielen osaaminen on tuonut mukanaan.
Hei, nimeni on Maria!
Kotoisin maakunnasta: Lappi
btf
Tapaa kielilähettiläs Maria Rovaniemeltä. Maria kertoo omista kokemuksistaan siitä, millaista on työskennellä muiden pohjoismaalaisten ihmisten kanssa ja siitä, minkälainen ruotsin kielen rooli on ollut.
Hei, nimeni on Lumi!
Kotoisin maakunnasta: Uusimaa
lumi-sipila
Tapaa kielilähettiläs Lumi Porvoosta. Lumi kertoo kokemuksistaan ruotsin kielen oppimisesta kielikylpyluokan avulla sekä miten hänellä on ollut mahdollisuus käyttää kieltä myös peruskoulun jälkeen.
Hei, nimeni on Tuomas!
Kotoisin maakunnasta: Varsinais-Suomi
tuomas
Tapaa kielilähettiläs Tuomas Turusta. Tuomas kertoo, miten hän opiskeluaikana oli ensimmäistä kertaa kosketuksissa ruotsin kielen kanssa ja siitä, miten hän on myöhemmin aloittanut käyttämään kieltä sekä työssä että arjessa.
Hei, nimeni on Petra!
Kotoisin maakunnasta: Uusimaa
Processed with VSCO with hb1 preset
Tapaa kielilähettiläs Petra Helsingistä. Petra kertoo vaihto-oppilas vuodestaan Ruotsissa ja siitä, kuinka 18-vuotiaana saama kokemus vaikuttaa hänen elämäänsä yhä tänäkin päivänä.