Ryhdy kielilähettilääksi

Onko sinulla ainutlaatuinen tarinasi siitä, miten olet oppinut toisen kotimaisen? Haluatko kertoa oman tarinasi opiskelijoille? Lähettiläänä sinulla on mahdollisuus innostaa muita ja saada heidät huomaamaan, että myös he ovat oman elämänsä kielilähettiläitä. Vierailujen tekeminen on hauskaa, ja enemmistö lähettiläistämme ovat olleet halukkaita tekemään useamman vierailun ensimmäisen vierailunsa jälkeen.

Miksi juuri sinun tulisi ryhtyä kielilähettilääksi?

Kielilähettiläänä saat itse valita kuinka monta vierailua teet ja milloin. Emme vaadi sinulta tiettyä määrää vierailuja vuodessa vaan niin että se sopii sinun kalenteriisi. Vierailun sisältö on joustava ja saat itse suunnitella sen yhdessä opettajan kanssa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, sillä jokainen kielilähettiläs saa käsikirjan ja lyhyen koulutuksen ennen ensimmäistä vierailua. Saat lisäksi palkkion jokaisesta toteutetusta vierailusta.

Mitä vierailuun kuuluu?

Vierailun tavoitteena on innostaa oppilaat oppimaan toista kotimaista kieltä ja kieliä ylipäänsä. Voit tehdä vierailuja koulu- ja yliopistotasolla. Kielilähettiläs voi myös vierailla yhdellä tai useammalla tunnilla saman päivän aikana, mutta yritämme välttää massaluentoja, sillä kanssakäynti ja keskustelu ovat vierailun A ja O. Voit ilmaista kiinnostuksesi ryhtyä kielilähettilääksi täyttämällä alla olevan lomakkeen. Sen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan saat ainoastaan lisää tietoa kielilähettiläistä ja meidän toiminnastamme.

Tiesitkö, että...

Tarjoamme käsikirjan ja annamme tukea koko prosessin ajan.

Voit kasvattaa omaa itseluottamustasi.

Saat palkkion jokaisesta vierailusta.

Ryhdy kielilähettilääksi

Lomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä ja saat lisätietoa Kielilähettiläistä ja toiminnastamme. Ryhtyäksesi kielilähettilääksi edellytämme jäsenyyttä yhdistyksessä. Liity jäseneksi.

Nähdään somessa!

Tule mukaan keskustelemaan ja kertomaan sinun kokemuksistasi kielenoppimisesta.

Kysymyksiä vierailutoiminnasta? Laita viestiä!

Bild på Jaan

Jaan Siitonen
+358 415 305 531
 

Bild på Jaan

Jaan Siitonen
+358 415 305 531
 

Bild på Thomas

Thomas Thijssen
+358 407 320 507