Kielilähettiläs voi vierailla myös virtuaalisesti – Tilausta ei kannata jättää tekemättä Koronan vuoksi

Keväällä 2020 toteutimme onnistuneen etävierailupilotin ja tulokset ovat olleet hyviä. Olemme kehittäneet palautteen perusteella erillisen käsikirjan virtuaalivierailuja varten ja voit halutessasi tilata Kielilähettilään myös etänä.

Tämä tarkoittaa myös ettei tilausta kannata jättää tekemättä koronan vuoksi. Mikäli uusia rajoituksia ilmenee, voimme helposti toteuttaa vierailut etänä ja meillä on valmius auttaa Kielilähettiläitä ja opettajia onnistuneen etävierailun järjestämisessä.

Kokonat Oy toteutti etävierailupilotin arvioinnin kevään 2020 aikana laadullisena arviointina. Arvioinnin päätavoitteena oli tuottaa objektiivista tietoa etävierailujen kehittämisen tueksi. Arvioinnissa keskityttiin etävierailujen toimivuuden arviointiin sekä mahdollisten kehittämistarpeiden tunnistamiseen. Lisäksi selvitettiin, millaisia eroja etävierailujen ja fyysisten vierailujen toimivuudella on Kielilähettiläiden ja opettajien näkökulmasta.

Yhteenveto arvioinnin tuloksista: Lataa arviointihttps://www.kielilahettilaat.fi/wp-content/uploads/2020/06/Arvioinnin-tulokset_yhteenveto.pdf

Ruutukaappaus Kielilähettiläs Miska Siilinin videotervehdyksestä