Välkommen till lärarnas sida. Här kommer du att hitta allt du behöver som har att göra med besök. 

Frågor? Hör av dig!

Lina Grönvik
+358 45 355043

Din skola kan bli medlem!

Tycker din skola att det Språkambassadörerna rf gör är viktigt och värdefullt? Vill din skola stöda föreningen? Din skola kan bli medlem i föreningen för endast 20 euro år 2023 genom att fylla i medlemsblanketten via länkarna nedan (på svenska eller finska).
Bli medlem
Tule jäseneksi

Vi förbehåller oss rätten till ändringar av medlemsavgiften för organisationer år 2024. Den eventuella nya medlemsavgiften bestäms av årsmötet på våren 2024.

Bild på en leende kvinnlig och manlig språkambassadör. Bli medlem, det är kul och berikande!!

Skicka in videomaterial från besök

På våren 2023 kommer vi att sammanställa en längre video som ger en inblick i hur besöken kan se ut. Vi vill att så många språkambassadörer som möjligt syns och för detta ber vi om korta videor på 1015 sekunder på våra språkambassadörer från olika besök. Filma vågrätt. Det är endast språkambassadören som är på besök som ska synas i videon, inga elever. Inget ljud från de ursprungliga videosnuttarna kommer att höras i den slutgiltiga videon. Ladda upp videon nedan. Stort tack redan på förhand!

Har du frågor om detta, var gärna i kontakt med oss: .

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Här kan du fritt ge kommentarer/utvecklingsförslag till föreningen. Tässä voit vapaasti antaa palautetta/kehitysideoita yhdistykselle.

Nu är det år ...? / Nyt on vuosi...?

Denna fråga är för att bekräfta att du inte är en robot / Kysymys on varmistaaksemme, ettet ole robotti