[smartslider3 slider="6"]
Tilaa kielilähettiläs!
Ryhdy kielilähettilääksi!
Tule jäseneksi!

Olemme yhdistys, joka pyrkii edistämään ja vahvistamaan Suomen molempia kansalliskieliä. Järjestämme kielilähettiläsvierailuja kouluihin – noin 600 vierailua vuosittain – ja saavutamme niillä tuhansia opiskelijoita. Järjestämme myös tapahtumia ja herätämme yhteiskunnallista keskustelua mediassa.

Kielenoppiminen on aikaa vievä prosessi ja pitää sisällään niin myötä- kuin vastoinkäymisiä, yrityksiä ja erheitä. Yksi tärkeimmistä tehtävistäni kielilähettiläänä on kertoa, kuinka uskallan tehdä virheitä kieltä käyttäessäni. Samalla tulee ottaneeksi selvää siitä, mihin pystyy. Siksi olen kielilähettiläs.

Minun oppilaani ovat pitäneet kielilähettiläiden kertomuksia erittäin kiinnostavina, ja he ovat myös ymmärtäneet enemmän kuin odottivat. Uskon, että kielilähettiläs pystyy tarjoamaan jotain sellaista, mitä minä opettajana en voi.
0
kielilähettilästä
0
tehtyä vierailua
0 +
tavoitettua oppilasta

Palaute on meille tärkeää

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja keräämme palautetta jokaisen vierailun päätteeksi. Kielilähettiläämme ovat tehneet yli tuhat vierailua ja saatu palaute on ollut pääsääntöisesti erittäin hyvää.

Tilaa kielilähettiläs

Kielilähettiläsvierailu on erinomainen tapa lisätä motivaatiota kielenopiskeluun ja tuoda kiinnostavaa sisältöä oppitunnille.

Ryhdy kielilähettilääksi

Haluatko innostaa oppilaita oman tarinasi avulla? Jos sinulla on kielitarina, ryhdy kielilähettilääksi jo tänään!

Tule jäseneksi

Oletko sinäkin sitä mieltä, että kielet ovat tärkeitä? Haluatko olla mukana yhteisössä, joka tekee töitä paremman kieli-ilmapiirin puolesta?

Nähdään somessa!

Tule mukaan keskustelemaan ja kertomaan sinun kokemuksistasi kielenoppimisesta.

Tilaa uutiskirjeemme!