Kielilähettiläsvierailu

Jokaisella kielilähettiläällä on oma ainutlaatuinen kielitarinansa. Kielilähettiläs vierailee kouluissa kertoen omista hauskoista ja kiinnostavista, mutta toisaalta myös haastavista kokemuksistaan kielenoppimiseen liittyen. Tavoitteena on herättää kuuntelijoissa motivaatiota ja saada nämä huomaamaan kielitaidon tuomat erilaiset hyödyt. Haluamme tukea kieltenopettajia ja tarjota opetukseen uusia näkökulmia.

Uudet näkökulmat

Kielilähettiläs vierailee kouluissa ja kertoo omista hauskoista ja kiinnostavista kokemuksistaan kielenoppimiseen liittyen. Kielilähettilään vierailu on mainio lisä kielenopetukseen. Tavoitteena on, että kielilähettiläällä olisi yhteys paikkakuntaan, jossa vierailu toteutetaan. Vierailu tarjoaa uusia näkökulmia oppilaille, miten kieltä voi käytännössä hyödyntää nyt ja tulevaisuudessa ja minkälaisia odottamattomia mahdollisuuksia kielitaito voi avata. 

Vierailu on elävä tapahtuma

Vierailu tukee erinomaisesti etenkin suullista oppimista ja kuullun ymmärrystä, sillä vierailu toteutetaan aina opetuskielellä. Vierailun aikana voidaan keskustella osallistujien tulevaisuudensuunnitelmista ja miten kielitaito voi avata uusia mahdollisuuksia esimerkiksi työelämässä. 

Kielilähettiläs voi myös kertoa omista kielioppivirheistään ja kielenkäyttöön liittyvistä peloista varsinkin silloin kun kielitaito oli vielä heikko. Virheitä ei voi koskaan täysin välttää, mutta siitä huolimatta voi kommunikoida ja oppia lisää. Kielilähettilään tarina tuo esille, miten virheet ovat osa kielenoppimista.

Tilaa kielilähettiläs!

Sanottua kielilähettiläistä Instagramissa #Kielilähettiläät #Språkambassadörerna