Tule jäseneksi

Sykkiikö sydämesi kielten ja kielitaidon puolesta? Haluatko edesauttaa hyvää kieli-ilmapiiriä ja vaikuttaa kieliryhmien välisiin asenteisiin ja suhteisiin Suomessa? Kielilähettiläät – Språkambassadörerna ry rf näkyy mediassa ja on aktiivisten jäsentensä sekä koko maan kattavan toimintansa kanssa keskeinen toimija omalla alallaan. Teemme noin 600 vierailua joka vuosi ja saavutamme tuhansia oppilaita. Tämän lisäksi yhdistys järjestää monia tapahtumia, joissa otetaan kantaa yhteiskunnallisiin kysymyksiin tai herätetään keskustelua mediassa. Tukemalla Kielilähettiläitä voit auttaa parantamaan asenteita ja muuttaa kieli-ilmapiiriä Suomessa! Jäsenenä voit myös osallistua ja kehittää toimintaamme. Otamme mielellämme vastaan kehitysehdotuksia.

Jäsenlomake

Täytettyäsi alla olevan lomakkeen olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse. Kerromme muun muassa miten voit maksaa jäsenmaksun. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Jäsenmaksu

10
00
/ vuosi
  •  
Jäsenille tarkoitettu uutiskirje tarjoaa sinulle tietoa ajankohtaisista tapahtumista toiminnassamme. Yleisestä uutiskirjeestä saat kielivinkkejä ja kieliin liittyviä uutisia ja tekstejä.

Nähdään somessa!

Tule mukaan keskustelemaan ja kertomaan sinun kokemuksistasi kielenoppimisesta.

Kysymyksiä jäsenyydestä? Ota yhteyttä!

Bild på Santeri

Santeri Leinonen 
+358 44 980 7438
santeri.leinonen@kielilahettilaat.fi

Skip to content