Ilmoitus avoimesta työpaikasta!

Kielilähettiläät ry etsii projektityöntekijää touko-kesäkuulle 2022 tai muuksi sovituksi ajaksi. Työntekijän tehtävänä on kirjoittaa vierailukäsikirja kielilähettiläille, jotka tekevät vierailuja ala-asteen ruotsintunneilla. Tämän lisäksi kirjoittaja tekee lähtökohtaisesti itse 10 vierailua ennen käsikirjan kirjoittamista. Kielilähettiläsvierailulla äidinkieleltään suomenkielinen henkilö vierailee 6. luokan ruotsintunnilla ja kertoo oman tarinansa siitä, kuinka on oppinut ja hyötynyt ruotsin kielestä. Tavoitteena on herättää kuulijaan sisäinen motivaatio oppia kieliä.

Työhön saa perehdytyksen ja käsikirjaa työstetään yhdessä toisen työntekijän kanssa. Päävastuu kirjoitustyöstä on palkattavalla projektityöntekijällä. Tehtävästä maksetaan urakkapalkka 2000 €, joka kattaa sekä käsikirjan laatimisen että 10 vierailun palkkion. Kääntämisestä on mahdollista saada ylimääräinen korvaus projektityöntekijän kielitaidosta riippuen. Tehtävää voi hoitaa itse määritellyllä työajalla sopimuksen mukaan.

Vaatimukset

Haettavalla henkilöllä on oltava sujuva ruotsin ja suomen kielen taito. Haettavalta henkilöltä toivotaan pedagogisen alan opintoja tai vastaavaa kokemusta ala-asteikäisten oppilaiden (6. luokka) kanssa työskentelystä. Haettavalta edellytetään hyvää valmiutta tuottaa kirjallista tekstiä suomeksi ja / tai ruotsiksi. Toiveena on, että hakija kykenisi itse kääntämään käsikirjan suomeksi ja ruotsiksi.

Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Eduksi katsotaan: 

  • Kyky kääntää ja kirjoittaa sujuvaa tekstiä suomen ja ruotsin kielen välillä
  • Valmistuneet opintokokonaisuudet kasvatustieteestä tai vastaavasta
  • Luontainen kyky heittäytyä ja esiintyä luokan edessä

Palkattavat henkilöt: 1
Aika: touko—elokuu 2022 tai sopimuksen mukaan
Paikka: työnantaja voi tarvittaessa tarjota toimistotilan Helsingissä. Etätyö mahdollista.
Palkkaus: 2 000 € (+ mahdollinen käännöslisä kielitaidon mukaisesti)
Hakeminen: Lähetä hakemuksesi ja CV:si .pdf-muodossa viimeistään 10.4.2022 osoitteeseen . Nimeä tiedostot muotoon “Sukunimi_Etunimi_hakemus” ja “Sukunimi_Etunimi_ansioluettelo”.

Kielilähettiläät lanseerattiin huhtikuussa 2019 ja viimeisen kahden vuoden aikana olemme vierailleet yli 1 200:lla ruotsin ja suomentunnilla yli 240 koulussa. Kielilähettiläämme kertovat oman tarinansa siitä, kuinka he ovat oppineet suomea tai ruotsia ja mitä ovia kielitaito on avannut. Tavoitteena on herättää oppilaan sisäinen motivaatio opiskella kieliä. 

Lisätietoja:
Santeri Leinonen
0449807438

Jaa tämä uutinen

#Kielilähettiläät #Språkambassadörerna