Jaan Siitonen palasi töihin ja uusi lukuvuosi alkaa

Jaan-Siitonen-04-valokuva-tage-rönnqvist

Jaan Siitonen aloitti jälleen toiminnanjohtajana kuuden kuukauden isyysloman jälkeen, ja vaikka kotona olo oli antoisaa, työpaikan tutut kasvot ja innostavat projektit ovat saaneet hymyn hänen kasvoilleen.

”Tuija Löfgrenin tekemän työn jälkeen oli helppo tulla takaisin, sillä Tuija ja tiimi ovat tehneet todella hyvää työtä”, kertoo Siitonen. Yhdistys on ottanut merkittäviä kehitysaskeleita etenkin taloushallinnossa ja muissa prosesseissa, mitkä mahdollistavat entistä tehokkaamman vierailutoiminnan.

Kielilähettiläät ovat valmiina palaamaan taas kouluihin uuden lukuvuoden käynnistyessä torstaina 10.8.2023. Siitonen odottaa innolla tulevaa lukuvuotta. ”Kielilähettiläämme ovat vuodesta 2019 lähtien vierailleet lähes 1 800 oppitunnilla, joten tämän lukuvuoden aikana ylitämme 2 000 vierailun rajapyykin!”, hehkuttaa Siitonen.

Kielilähettiläät ry haluaa lämpimästi kiittää Tuija Löfgreniä upeasta työpanoksesta kevään 2023 aikana. Tuija jatkaa edelleen kielilähettiläänä, joten hänet voi pian nähdä koulussa vierailemassa.