Kielilähettiläiden koordinaattori Jenna Pystynen siirtyy uuteen työpaikkaan

Jenna tuli mukaan Kielilähettiläille 2020, ensin kielilähettiläänä, sitten freelancerina, joka kirjoitti käsikirjat Träffa en finne –sivuprojektille sekä etävierailuja varten, ja sittemmin täysipäiväiseksi koordinaattoriksi. Jenna on ollut tärkeä osa toiminnan kehittämistä ja tehostamista.

Jenna muutti Ruotsiin 2015 eikä osannut juurikaan keskustella ruotsiksi, saatikka tehdä täysipäiväisesti ruotsin kielellä töitä. Hän on rohkeasti kehittänyt kielitaitojaan erilaisten haasteiden kautta. Tätä kautta hän tuli Kielilähettiläille tekemään kouluvierailuja pandemian aikana, sillä etävierailut mahdollistivat verkkovierailut Ruotsista. Etätyömahdollisuudet kehittyivät nopeasti ja Kielilähettiläät on alusta saakka ollut hyvin joustava eri työtapoja ajatellen.

2020 syksystä saakka Jenna on pystynyt tekemään etänä töitä. Olemme iloisia siitä, että hän on pystynyt olemaan osa meidän työyhteisöämme tähän saakka. Nyt Jennalla on mahdollisuus pitkästä aikaa tehdä töitä fyysisesti uusien kollegoiden kanssa, sillä hänet palkattiin opiskelijaedustajaksi Lundin ylioppilaskuntien liitolle. Lundin ylioppilaskuntien liitto kokoaa yhteen kaikki Lundin yliopiston ylioppilaskunnat. Täten Jenna tukee ja kouluttaa ylioppilaskuntia opiskelijoiden oikeuksista sekä heidän työympäristöönsä liittyvistä kysymyksistä, sekä neuvoo ja auttaa opiskelijoita heitä pohdituttavista kysymyksistä.

Jenna aloittaa uudessa työpaikassa 1.10. alkaen. Ennen tätä Jenna pitää ansaittua lomaa. Keskiviikko 14. syyskuuta on Jennan viimeinen työpäivä Kielilähettiläillä ennen lomaa ja uusia töitä. Jenna jatkaa kuitenkin kielilähettiläänä myös tulevaisuudessa ja kertoo oppilaille omaa inspiroivaa tarinaansa. Haluamme kiittää Jennaa yhteisistä ajoistamme ja hänen työpanoksestaan sekä toivottaa onnea tulevaisuuteen!

Jaa tämä uutinen

#Kielilähettiläät #Språkambassadörerna