Kielilähettiläiden visuaalisen sisällön tuottaja Jessica Lillbåskin viimeinen päivä

Jessica aloitti työskentelyn Kielilähettiläillä vuonna 2019. Kun tilaisuus työskennellä Kielilähettiläillä tarjoutui, oli ilmiselvä valinta sanoa kyllä. Jessica on lapsuudesta asti elänyt kaksikielistä arkea yksikielisessä kunnassa ja siksi hän näkee molempien kielten edut, mutta myös sen, kuinka vaikeaa toisen äidinkielen oppiminen voi olla. Hänelle on ollut merkityksellistä saada työskennellä projektin parissa, joka toimii elinvoimaisen kaksikielisen Suomen puolesta.

Vuonna 2019 Kielilähettiläät -projekti oli juuri alkanut ja hankkeeseen tarvittiin logo ja uudet verkkosivut. Hän kuvasi myös hankkeen lanseerausta ja Kielilähettiläiden ensimmäistä koulutustilaisuutta.

Vuonna 2021 hän auttoi työssä, kun Kansalliskielet – Nationalspråken yhdistys ja Kielilähettiläät -projekti yhdistyivät. Tätä varten hän loi verkkosivuille uuden logon, visuaalisen ilmeen ja rakenteen. Vuoden 2022 alussa hän oli mukana kehittämässä yhdistykselle uutta strategiaa ja kehitti uusia konsepteja viestintäämme, esimerkiksi säännölliset uutiskirjeet ja uusi konsepti Instagramissa, jossa kielilähettiläs voi esitellä arkeaan.

Toivomme, että voimme jatkaa yhteistyötämme hänen kanssaan myös tulevaisuudessa. Haluamme kiittää tästä yhteisestä ajasta ja hänen työpanoksestaan ja toivottaa hänelle onnea hänen jatkuviin seikkailuihinsa!

Jaa tämä uutinen

#Kielilähettiläät #Språkambassadörerna