Tee yhteiskunnallinen teko ja liity Kielilähettiläiden jäseneksi

Kielten opiskelu tarvitsee kannustusta ja uusia inspiroivia esimerkkejä. Suomi ja Ruotsi ovat nyt lähempänä toisiaan kuin kertaakaan aikaisemmin sitten vuoden 1809 ja on oletettavaa, että yhteydenpito syvenee edelleen lähivuosina. Tämän myötä suomen ja ruotsin kielten merkitys kasvaa sekä Suomessa että Ruotsissa. Nyt jos koskaan on tarvetta kielilähettiläille, jotka omien tarinoidensa avulla inspiroivat ja motivoivat molempien kielten opiskeluun.

Jokainen on oman elämänsä kielilähettiläs. Oman tarinan jakaminen inspiroi tehokkaasti lähipiiriä, työkavereita, sukulaisia ja ystäviä. Henkilökohtaiset tarinat rakentavat pohjan suuremmalle positiiviselle yhteiskunnalliselle muutokselle hälventäen turhia kielen oppimiseen liittyviä kielteisiä asenteita. Tätä varten Suomi tarvitsee tuhansia kielilähettiläitä, jotka haluavat jakaa oman ainutlaatuisen tarinansa.

Tavoitamme kouluvierailuillamme joka vuosi yli 10 000 nuorta. Kielilähettiläiden vierailut muuttavat kirjaimellisesti lukuisten nuorten tulevaisuuden suunnan. Kielilähettilään tarina avaa konkreettisesti mahdollisuuksia, mitä kaikkea uuden kielen oppiminen voi tuoda tullessaan.

Kansalliskieltemme vaaliminen kuuluu kaikille. Kielilähettiläät toivottavat tervetulleeksi toimintaansa mukaan kaikki, jotka haluavat olla tukemassa kansalliskieltemme tulevaisuutta. Tätä silmällä pitäen Kielilähettiläät ry:n vuosikokous hyväksyi uuden strategian 31.5.2022, jonka keskiössä on jäsentoimintaan panostaminen.

Haluamme jatkossa saattaa jäsenistömme yhteen erilaisten tapahtumien muodossa. Liittymällä jäseneksi saat tietää lisää näistä tapahtumista.

Jäseneksi voi liittyä helposti täältä.

Jaa tämä uutinen

#Kielilähettiläät #Språkambassadörerna