Tervetuloa seminaariin 'Svenskaa ja finskaa Seinäjoella' 31.10.2022

Svenska veckanin aikana järjestetään kaksikielinen ”Svenskaa ja finskaa Seinäjoella” -seminaari Framilla maanantaina 31.10.2022 klo 12-17:00. Päivän aikana järjestetään ohjelmaa kansalliskielten merkityksestä ja tuomista mahdollisuuksista sekä niiden opettamisesta Suomessa ja Etelä-Pohjanmaalla.

Seminaari on maksuton ja osallistujille tarjotaan lounas sekä cocktailtarjoilu päivän päätteeksi. Kielilähettiläät ry ja Svenska Nu järjestävät seminaarin yhdessä Pohjola-Nordenin, Svenska föreningen i Östermyran, Seinäjoen kaupungin sekä Hanasaaren kanssa. Seminaarin mahdollistaa Suomen kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan maakuntarahasto.

Ohjelmaan kuuluu kansanedustajien paneelikeskustelu, jossa keskustellaan aiheesta ”Kaksikielisyyden ja kotimaisten kielten opiskelun merkitys alueille”, Kielilähettiläät ry:n projektiesitys, Svenska Nu:n käytännön kokemuksia ja esimerkkejä ystävyyskoulutoiminnasta, tietoa Kielisaaret-hankkeesta, työpajoja ja paljon muuta.
Koko ohjelma löytyy tästä.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kielikysymyksistä Suomessa ja siitä, miten kansalliskielten opetusta voidaan parantaa ja mitä menetelmiä on jo saatavilla. Seminaari on myös erinomainen tilaisuus keskustella mahdollisesta yhteistyöstä muiden osallistujien kanssa.

Ilmoittaudu mukaan seuraavan linkin kautta (viimeistään 23.10): https://link.webropolsurveys.com/S/CA42E59982E21969 

Linkin kautta voi ilmoittautua myös lounaalle, joka alkaa klo 11:00.

Nähdään Seinäjoella!

Lisäinfoa:
Pertti Kinnunen, , puh. 040 534 0875
Marika Ojala, , puh. 050 517 9867

Jaa tämä uutinen

#Kielilähettiläät #Språkambassadörerna