Uudet hallitusjäsenemme: Tuija Löfgrén ja Thomas Thijssen

nya-styrelsemedlemmar-2024

Kielilähettiläät ry:n vuosikokous pidettiin 3. huhtikuuta 2024, missä valittiin yhdistykselle uusi hallitus. Vuosikokous antoi luottamuksen nykyiselle puheenjohtajalle Liisa Talonpojalle jatkaa puheenjohtajana myös 2024–2025. Katri Björkvall ja Tea Pasanen eivät enää asettuneet ehdolle. Edellisestä hallituksesta Anne Suontaus, Eeva-Liisa Nyqvist ja Piero Pollesello ilmoittivat halukkuudestaan jatkaa. He saivat vuosikokouksen luottamuksen jatkaa hallituksessa. Tiukan lippuäänestyksen jälkeen uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Tuija Löfgrén ja Thomas Thijssen vuosille 2024–2025.

”Olen ollut mukana kielilähettilästoiminnassa 2019 asti tehtyäni ensimmäiset kielilähettiläsvierailuni. Keväällä 2023 toiminnanjohtajan Jaan Siitosen isyysloman aikana minulla oli kunnia perehtyä toimintaan syvemmin hänen sijaisenaan. Se oli antoisa aikaa ja oli mahtavaa saada työskennellä näin merkityksellisten aiheiden kanssa kuten kielitaito ja kaksikielisyys.”, sanoi Tuija Löfgrén tultuaan valituksi.

”Nyt seuraan innolla toiminnan kasvua ja mahdollisuus tukea työtiimiä hallitusjäsenenä. Kiitos luottamuksesta.”, jatkoi Tuija Löfgrén.

”Kolmen ja puolen vuoden jälkeen Kielilähettiläillä on minun aikani kokeilla uusia haasteita. Halusin kuitenkin jollain tavalla olla osa Kielilähettiläiden innostavaa ja tärkeää toimintaa tulevaisuudessakin. Mies voi lähteä Kielilähettiläistä, mutta kielilähettiläs ei lähde miehestä. Olen kiitollinen luottamuksesta ja mahdollisuudesta kehittää Kielilähettiläiden toimintaa uudelle tasolle hallituksen ja työtiimin kanssa.”, kertoi toinen vastavalittu hallituksen jäsen Thomas Thijssen.

Nykyinen hallitus jatkaa toimintaansa kevääseen 2025.

Jaa tämä uutinen

#Kielilähettiläät #Språkambassadörerna