Våra nya styrelsemedlemmar: Tuija Löfgrén och Thomas Thijssen

nya-styrelsemedlemmar-2024

Den 3.4.2024 höll Språkambassadörerna rf sitt årsmöte, under vilket föreningens styrelse valdes för åren 2024–2025. Årsmöte valde ordförande Liisa Talonpoika fortsätter som ordförande tidsperioden 2024–2025. De tidigare styrelsemedlemmarna Anne Suontaus, Eeva-Liisa Nyqvist och Piero Pollesello fortsatte som styrelsemedlemmar. Katri Björkvall och Tea Pasanen ställde inte upp för omval. Efter en tajt kamp mellan tre kandidater blev Tuija Löfgrén och Thomas Thijssen valda till Språkambassadörerna rf:s nya styrelsemedlemmar för åren 2024–2025.

”Jag har varit med i språkambassadörsverksamheten sedan 2019 då jag gjorde mina första besök. Våren 2023 hade jag möjligheten och äran att dyka in i verksamheten ordentligt då jag var vikarie under verksamhetsledare Jaan Siitonens pappaledighet. Våren var givande och lärorik och det var underbart att jobba med något så meningsfullt som språkkunskaper och tvåspråkighet”, säger Tuija Löfgrén efter att hon blivit vald.

”Jag ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten och stöda arbetsteamet tillsammans med styrelsen och är tacksam för förtroendet.”, fortsätter Löfgrén.

”Efter att jag lämnade arbetsteamet efter tre och ett halvt år för att anta nya utmaningar ville jag fortfarande gärna bidra till Språkambassadörernas inspirerande och språkligt viktiga verksamhet på ett eller annat sätt. Mies voi lähteä Kielilähettiläistä, mutta Kielilähettiläät ei lähde miehestä. Jag är tacksam för förtroendet och ser fram emot att få fortsätta jobba med att utveckla Språkambassadörernas verksamhet till nya höjder tillsammans med övriga styrelsen och arbetsteamet”, säger den andra invalda styrelsemedlemmen Thomas Thijssen.

Den nuvarande styrelsen fortsätter tills våren 2025.

Dela den här nyheten

#Kielilähettiläät #Språkambassadörerna