Bli medlem

Brinner du för språk och språkkunskaper? Vill du bidra till ett bra språkklimat samt påverka attityder och relationer mellan språkgrupper i Finland? 
Föreningen Kielilähettiläät – Språkambassadörerna ry rf, med sina aktiva medlemmar och sin landsomfattande verksamhet, är synlig i media och är en betydande aktör inom sin bransch. Vi gör ungefär 600 besök varje år och vi når tusentaltals elever. Utöver detta ordnar föreningen flera olika evenemang som tar ställning till samhälleliga frågor eller som väcker diskussion i media. 
Genom att stöda Språkambassadörerna kan du hjälpa till att förändra attityder och påverka språkklimatet i Finland! Som medlem kan du också vara med och utveckla vår verksamhet. Vi tar gärna emot utvecklingsförslag.

Medlemsblankett

Efter att du har fyllt i blanketten nedan är vi i kontakt med dig via e-post. Vi meddelar bland annat om hur du kan betala medlemsavgiften. Om du har frågor, ta modigt kontakt!

Medlemsavgift

10
00
/ år
  •  
Via medlemsbrevet får du information om aktuella händelser inom vår verksamhet. Via det allmänna nyhetsbrevet får du språktips, nyheter och texter som handlar om språk.

Vi ses på sociala medier!

Kom med och diskutera eller berätta om dina erfarenheter med språk och språkinlärning. 

Frågor om medlemskap? Hör av dig!

Bild på Santeri

Santeri Leinonen 
+358 44 980 7438
santeri.leinonen@kielilahettilaat.fi

Skip to content