Ryhdy lähettilääksi

Kuva: Jessica Lillbåsk

Haluisitko kertoa oman tarinasi oppilaille siitä, kuinka toinen kotimainen on vaikuttanut positiivisesti elämääsi? Kielilähettiläänä olet mukana inspiroimassa toisen kotimaisen hyödystä ja sen tuomasta ilosta. Kielilähettiläänä oleminen on hauskaa ja kaikki meidän nykyiset lähes 80 lähettilästä ovat halunneet tehdä useamman kuin yhden vierailun.

Kielilähettiläänä päätät itse, kuinka monta vierailua haluat tehdä ja milloin se sopii sinun aikatauluusi. Jokainen Kielilähettiläs saa ”Kielilähettilään käsikirjan” ja perehdytyksen ennen ensimmäistä vierailua.

Kielilähettiläs vierailee lähtökohtaisesti kotipaikkakunnallaan tai seudulla, jossa hän on vaikuttanut. Kielilähettiläs voi olla opiskelija tai eläkeläinen ja kaikkea tältä väliltä. Hän voi olla Suomessa syntynyt, mutta aivan hyvin myös Suomeen muuttanut henkilö. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi täyttämällä alla olevan lomakkeen ja olemme sinuun pian yhteydessä. Lomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Otamme vastaan myös vinkkejä henkilöistä, jotka voisivat toimia kielilähettiläinä. Tällöin toivomme, että olet suoraan yhteydessä projektijohtajaan tai projektikoordinaattoriin.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä. Lomakkeeseen täyttämiäsi tietoja ei luovuteta eteenpäin ja niitä käytetään ainoastaan Kielilähettiläät -projektin mahdollistamiseksi.

Tervetuloa mukaan!