Nu kan du följa en språkambassadörs vardag på Instagram!

Språkambassadörerna rf öppnar ett nytt konto på Instagram (@sprakambassadorerna), vars mål är att visa upp medlemmarnas vardag. Från och med augusti kommer en medlem åt gången att ta över kontot i två veckor. Du kommer att kunna följa språkambassadörer som gör besök, föreningens medlemmar och arbetsgruppen som arbetar inom föreningen.

Alla inom Språkambassadörerna rf har en egen berättelse om hur språket öppnade oväntade dörrar. Att lära sig ett nytt språk kräver en hel del och är inte alltid en dans på rosor, men när man väl har lärt sig språket så kan man berika sin vardag på ett helt nytt sätt. Detta är något som våra språkambassadörer också tar upp när de gör skolbesök.

För att dela med oss av alla inspirerande berättelser kommer en del av våra medlemmar, en i taget, att ta över kontot i två veckor var och dela med sig av sin vardag. Vi hoppas att detta kommer att inspirera många också utanför våra skolbesök! Du kan också vara ditt eget livs språkambassadör!

Följ oss på Instagram @sprakambassadorerna för att ta del av de olika berättelserna. Dela gärna med dig av dina egna erfarenheter eller ställ frågor till språkambassadörerna i kommentarsfältet! Om du är intresserad av att ta över kontot, ta kontakt!

Mer information: Jolanda Riissanen,

Dela den här nyheten

#Kielilähettiläät #Språkambassadörerna